(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Øglænd, Finn

  Sorter etter

  Berre ikkje noko skjer

  201,- 229,-
  Hovudpersonen Ivar er ein ung kunststudent, som på mange vis lever i eit tomrom. Dei som står han nær, mislykkast gang på gang når dei prøver å etablere kontakt. Samtidig ønskjer Ivar eit oppgjør. Men er det med omgivnadane eller med seg sjølv? Boka er forfattaren sin debut som dramatikar.

  Dyra i Halvferdigskogen

  200,-
  I Halvferdigskogen bur mange dyr. Der ligg og eit halvferdig hus der dei møtast for å avgjere viktige saker. Bjørnen er herskaren over dyra. Ein dag kjenner ikkje ulven seg som ein ulv lenger, og katten likar husvarmen like godt som skogen. No får dyra alvorlege problem å hanskast med.

  Fem dagar, fire netter

  200,-
  Stein skal straks fylle fjorten år, og Siv-Merethe meiner noko må gjerast for å markere at han er blitt vaksen. Stein kan tenke seg tre ting: Det første ønsket er å komme seg vekk, det andre er å vise motet sitt og det tredje ønsket er overraskande for han sjølv.

  I den kalde molda brenn eit bål

  201,- 229,-
  Dikta i denne samlinga krinsar omkring språkløyse og kommunikasjon, om forhold mellom kvinner og menn.

  Ingentings barrikadar

  197,- 225,-

  Lirum larum

  227,- 259,-

  Mortifikasjon

  175,- 199,-
  Dette er Øglands ellevte diktsamling.

  Pariserloff

  200,-

  Passe hard, passe mjuk

  200,-
  Dette er dagen då alt skal skje, dette store, vakre, umulege som han tenkjer på. I draumen ser han det helt klart, for denne dagen skal dei på klassetur til Mælandstranda. Han er 15 år og forelska. Men her kjem det sørgjelege: Han er ein absolutt ukul person.

  Poesi er for desperados

  200,-
  Boka inneheld dikt om det mannlege, der desperasjonen ligg under.

  Posisjonar 2012

  197,- 225,-

  Sjelefred

  200,-
  Vi møter ein mann som lever slik mange menn trur dei vil leve, han drikk øl, spelar biljard og skjekkar opp ei dame på puben. Romanen er ein hyllest til "vanlege" menneske og kvardagslivet som i all sin banalitet inneheld visse høgdepunkt.

  Stina på månen

  200,-
  Stina ligg i senga og kjenner på kor sint ho er. Ho er sint på alle, og mest på Bror, for han ertar. Og nå skal ho reise frå alt. Når dei vaknar, skal dei få angre, for då er ho borte. Kanskje ho skal rømme heilt til månen, viss det finst ei bru? Det gjeld bare å finne den brua.

  Ubotelege rørsler

  200,-
  Siden debuten i 1983 har Øglænd skrevet både dikt, romaner, barnebøker og gjendiktet flere utenlandske poeter. Dette er hans trettende diktsamling.

  Øglænd, Finn