Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk
  Forfatter: C.J. Daugherty

  Bak murene

  131,-
  149,-
  Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
  Format: Innbundet
  ISBN/EAN: 9788251685696

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Hva gjør du når stedet som skulle beskytte deg, viser seg å være det farligste stedet av dem alle? En nervepirrende og romantisk thriller.Allie hater skolen. Broren har rømt. Hun har nettopp blitt arrestert. Igjen. Foreldrene sender henne til kostskolen Cimmeria, og for første gang føler Allie seg lykkelig. Men snart skjønner hun at klassekameratene skjuler noe - en hemmelighet som setter dem alle i livsfare.
  Detaljer
  SERIE Night school
  Utgivelsesår 2015
  Forlag Schibsted
  Språk Bokmål
  ISBN 9788251685696
  Kategorier Children’s Teenage fiction- Thrillers
  Kategorier Children’s Teenage fiction- Romance relationships stories
  Interesse Interest age- from c 12 years
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Hva gjør du når stedet som skulle beskytte deg, viser seg å være det farligste stedet av dem alle? En nervepirrende og romantisk thriller.Allie hater skolen. Broren har rømt. Hun har nettopp blitt arrestert. Igjen. Foreldrene sender henne til kostskolen Cimmeria, og for første gang føler Allie seg lykkelig. Men snart skjønner hun at klassekameratene skjuler noe - en hemmelighet som setter dem alle i livsfare.
  Detaljer
  SERIE Night school
  Utgivelsesår 2015
  Forlag Schibsted
  Språk Bokmål
  ISBN 9788251685696
  Kategorier Children’s Teenage fiction- Thrillers
  Kategorier Children’s Teenage fiction- Romance relationships stories
  Interesse Interest age- from c 12 years
  Kunder som kjøpte dette kjøpte også:

  God natt, June

  332,- 379,-

  Den største straffen

  350,- 399,-
  Datteren til den indiske mangemilliardæren Francisco D'Cruz blir bortført i London. Den tidligere politietterforskeren Charles Boxer får oppdraget med å kommunisere med kidnapperne, og aner uråd da kidnapperne ikke krever løsepenger. Etter hvert avdekkes et storpolitisk spill med forgreininger til både Pakistan og India, som truer både D'Cruz' forretningsimperium og Englands forberedelser til OL i 2012. Dette er første bok om den private kidnappingskonsulenten Charles Boxer.

  Den store Pulverheksboka

  218,- 249,-
  Pulverheksa får besøk: Pulverheksa bor i et hus i Pulverskogen sammen med katten Hokus og kråka Pokus. I dag lager hun Brus fordi hun venter besøk av småtrollene, men før de endelig kommer, får hun uventet besøk av en politimann, en krokodille, en drømmeprins, en suppegjøk og en tyv. Pulverheksa på fisketur: Pulverheksa og Hokus og Pokus skal på fisketur og ber med seg vennene sine. Men både Politimannen, småtrollene og Drømmeprinsen er lei seg fordi noe er blitt borte. Pulverheksa redder tyven: Noen har stjålet pulveret til Pulverheksa. Politimannen har bare ett spor å gå etter. Den som smaker på pulveret blir grønn i fjeset. Problemet er bare at alle han møter på veien er blitt grønne i ansiktene sine. Dette er de tre første bøkene om Pulverheksa.

  Jeg skal begynne på skolen!

  175,- 199,-
  Boka følger Selma, Alexandra og Aksel i forberedelsene fram til første skoledag.

  Vilma fantasidilla

  201,- 229,-

  Operasjon Tordensky

  201,- 229,-