(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Beckett, Samuel

  Sorter etter

  Dante and the lobster

  99,-

  Drøm om mer eller mindre fagre kvinner

  259,- 295,-
  Becketts første roman er rik på litterære hint, frodig, eksperimentell, vittig og original. Romanen er full av ideer og en ny verbal akrobatikk som ligger tett opp til teknikkene til landsmannen James Joyce.

  Første kjærlighet

  171,- 195,-
  Kjærlighetshistorien er spesiell: Etter å ha blitt kastet ut av barndomshjemmet og tenkt over forbindelsen mellom farens død, kjærlighet og avvisningen, møter jeg-personen tilfeldig en kvinne på en benk. Gjennom henne får han et sted å bo og livet endres.

  Hvordan det er

  218,- 249,-
  Boka inneholder korte interpunktasjonsløse brokker, hvor vi møter Bim, Bom, Pim og andre.

  Liv lell

  149,-
  I en alder av 82 år, utga Samuel Beckett denne teksten, hans siste verk. Like nådeløs og poetisk, like full av følelse og ironi er han her mer rendyrket og konsekvent i sin reduksjon enn noen gang. Noen få ord varieres, fragmenteres - sammenstilles på nytt.

  Om Proust

  201,- 229,-

  Omkring det absurde

  350,- 399,-

  Skodespel 1

  174,- 198,-
  Boka inneheld; "Mens vi venter på Godot"(Oversatt av Åse-Marie Nesse), "Slutspel", "Glade dagar", "Spel utan ord", "Alt som fell" (alle oversatt av Bjørn Endreson).

  Skodespel 2

  217,- 248,-
  Boka inneheld blant anna: "Spel utan ord" 1 og 2, "Teater" 1 og 2, "Skisse for Radio" 1 og 2, samt "Film", "Spøkelses-trio" og "Katastrofe". Alle skodespela er omsett til norsk ved Bjørn Endreson.

  Vente på Godot

  200,- 228,-
  Dette absurde skuespillet består av konversasjoner mellom Vladimir og Estragon, som venter på den mystiske Godot. Godot sender beskjeder om at han snart skal komme, men han kommer aldri. De møter Lucky og Pozzo, de diskuterer sine skjebner og lidelser i livet, de vurderer å henge seg, og de venter og venter.

  Beckett, Samuel