Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Gausdal, Tom Victor

  Sorter etter

  Brødmat

  217,- 248,-
  Dette er en bok om brødmat på mange forskjellige måter, til hverdag og fest. Brødmat kan være et fullverdig måltid, og boka gir tips om hva du kan legge oppå brødet, til frokost, i matpakka, til lunsj, hvis du vil være tradisjonell eller utradisjonell.

  Familiekokeboka

  350,- 399,-
  Et av de store spørsmålene i livet er: Hva skal vi ha til middag i dag? Denne kokeboken er skrevet for å gi deg svar. Den inneholder i underkant av 800 oppskrifter. Den har også tips, råd og kokkeknep. Har register.

  Fiskekokeboka

  350,- 399,-

  Grønnsakskokeboka

  449,-

  Kokkelære

  525,- 599,-

  Mat og drikke

  175,- 199,-
  Denne boken er et resultat forfatternes matspalter i forskjellige aviser. Den inneholder tips og oppskrifter som følger råvarene gjennom kalenderåret. Den har oppskrifter på grønnsak-, fiske-, kjøtt- og skalldyrretter, retter med fjærkre og egg, ost og desserter. Med register.

  Mer

  175,- 199,-
  Boken inneholder oppskrifter og forslag til menyer delt inn etter årets måneder. Boken gir også en innføring i smakskombinasjoner, aromaer, konsistenser, farger, samt mattradisjoner. Det er lagt stor vekt på utvelgelse av vin til maten. Har register.

  Norsk husmannskost

  201,-
  I boken henvender forfatteren seg til de som har et forhold til det tradisjonelle norske kjøkken, og gir leseren tips til hvordan man kan være kreativ med hverdagskosten. Her er det både velkjente og kanskje noen glemte tradisjonelle retter, presentert med enkel framgangsmåte og råvarer tilgjengelig for alle. Fikk prisen Verdens beste kokebok 2005. Med register.

  Gausdal, Tom Victor