Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Linnestå, Aasne

  Sorter etter

  Byens ansikt

  200,- 228,-
  Byen er en forutsetning for de fleste kunstneres virksomhet. De bor der, og de henter sin erfaring derfra. Forandrer byen seg, vil også de gjøre det. Stedene i byen passeres hver dag, men oppholder vi oss over tid på et av stedene, vil vi se at det vi trodde vi visste og forsto kanskje ikke gjenkjennes lenger. Stedet har en annen stemme enn den vi trodde den hadde. Nye bilder og historier vil komme til oss, og det vi mente vi kjente, åpenbarer noe nytt. Fem norske forfattere har skrevet hver sin tekst med utgangspunkt i byerfaringen. De har prøvd å gå inn i stedets stemme, i byens ansikt.

  Hagesang

  179,-
  Forfatteren Sylvia er hjemme alene en sommer da ektemannen Mikkel tar barna med på ferie. Sylvia skriver som en gal, og skriften er i ferd med å bli viktigere enn alt. Romanen inneholder en novellesamling.

  Hu

  245,- 279,-

  Krakow

  179,-
  Denne romanen handler om å komme seg gjennom stor sorg. Den unge kvinnen Viel mister sitt nyfødte barn, og bestemmer seg for å reise tilbake til sin gamle studieby, Krakow. Her forstår hun at hun er nødt til å bestemme seg for om hun skal samle krefter rundt det som er tapt eller starte på nytt.

  Morsmål

  306,- 349,-

  Opphold

  306,- 349,-

  Stillheten er mitt papir

  250,-

  Linnestå, Aasne