Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Melberg, Arne

  Sorter etter

  Å reise og skrive

  236,- 269,-
  Boken er en essayistisk vandring gjennom et stort utvalg moderne reiselitteratur, fra Joseph Conrad til Dag Solstad. De litterære strategiene vies spesiell oppmerksomhet. Hva slags politisk oppdrag er forfatteren ute i? Hvordan navigerer man mellom liv og litteratur, sannhet og fiksjon? Og hvordan bidrar man til en forståelse av verden og av oss selv i den? Har register.

  Moderne litteraturteori

  399,-
  Boka inneholder oversikter over tolv skoler eller retninger i moderne litteraturteori. Det er første gang en slik oversikt foreligger på norsk. Boka følger og er tilknyttet "Moderne litteraturteori : en antologi" fra 1991. Innføringsboka bygger i stor grad på tekstene i antologien, slik at de to bøkene utfyller hverandre. Likevel kan bøkene leses og brukes hver for seg. Boka henvender seg både til litteraturstudenter og andre interesserte.

  Selvskrevet

  262,- 299,-
  Boken tar for seg forholdet mellom selvbiografi og fiksjon. Forfatteren bruker eksempler som Strindberg, Prous og Kafka for å vise litteratur som både er litterær fiksjon og biografisk virkelighet. Med litteraturliste.

  Melberg, Arne