Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Micaelsen, Vera

  Sorter etter

  1000 ting å gjøre sammen med barna

  306,- 349,-
  I denne boka finner du 1000 ting du kan gjøre sammen med barna. De aller fleste aktivitetene krever lite eller ikke noe spesielt ekstrautstyr for å gjennomføres. Alle tingene er enkelt forklart og markert med alder. Har alfabetisk register, stikkordregister og temaregister.

  Å klemme fingeren i døra

  262,- 299,-
  Dette er en bok om følelser for barn. Forfatteren gir en rekke øvelser og oppgaver for å trene opp de ulike følelsene vi ofte har. Å være bevisst sitt følelsesregister er viktig for å bli et trygt og helt menneske.

  Discosatan

  245,- 279,-

  Kua som falt ned fra himmelen

  262,- 299,-
  Boken inneholder forunderlige og rare fortellinger fra virkeligheten. Her er blant annet historien om hunden Laika som ble sendt ut i verdensrommet, om Fru Hodges som fikk en meteoritt i magen, om damen som steg til værs i campingstolen og om damen med grisetrynet.

  På månen spiser de kameler

  262,- 299,-
  I denne boken tar forfatteren for seg de store, eksistensielle spørsmålene i menneskelivet og belyser dem fra flere sider. Det handler om livet, døden, evigheten, kjærligheten, virkeligheten, og det gode og det onde. Boken skal først og fremst få i gang en samtale mellom barna, eller mellom barn og voksne. Har stikkord- og emneregister samt en detaljert innholdsliste.

  Spør Vera

  245,- 279,-

  Supermamma, monstermamma

  218,- 249,-
  I denne boka forteller trebarnsmoren Vera Micaelsen om ulike situasjoner som kan oppstå når man har barn i huset. Boka bygger på forfatterens kåserispalte i magasinet Foreldre og barn.

  Micaelsen, Vera