Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Sorry - this product is no longer available

  Forfatter: Ayaan Hirsi Ali

  Nomade

  379,-
  Lagerstatus: Ukjent, oppdateringer mottas ikke
  Format: Innbundet
  I denne boka forteller forfatteren om livet sitt, fra oppveksten i Somalia til hun som voksen søkte asyl i Nederland, ble truet på livet og måtte flykte til USA. Boka er også et portrett av forfatterens familie, en familie som er blitt revet fra hverandre på grunn av kulturkonflikter. Forfatteren ønsker å advare USA mot å undervurdere faren ved islamsk fundamentalisme, noe hun mener Europa har gjort.
  ISBN/EAN: 9788202337759

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Nomade skildrer et eksepsjonelt livsløp. Ayaan Hirsi Ali vokste opp i Somalia, men søkte som voksen asyl i Nederland der hun senere ble valgt inn i parlamentet. Truet på livet flyktet hun videre fra Europa til USA. Hun regnes av mange som en av vår tids modigste intellektuelle. Boken er også et portrett av en familie som blir revet fra hverandre på grunn av kulturkonflikter. Faren fornektet henne fordi hun er en frafallen fra islam, men på hans dødsleie blir de forsonet. Ayaan Hirsi Ali vil advare det amerikanske samfunnet mot å begå samme feil som hun mener Europa har gjort, nemlig å undervurdere farene ved islamsk fundamentalisme. Hun hevder islam vanskelig lar seg forene med vestlige verdier, og ser den som en trussel mot demokrati og ytringsfrihet. For å få til en vellykket integrasjon, fortsetter hun, må vi tørre å stille ubehagelige spørsmål knyttet til emner som sex, vold, penger og religion. Nomade er både en personlig og politisk bok som går rett inn i debatten om det flerkulturelle samfunnet.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2010
  Forlag Cappelen Damm
  Språk Bokmål
  ISBN 9788202337759
  Kategorier Autobiography- religious spiritual
  Kategorier Islam
  Sted USA
  Sted Somalia
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Nomade skildrer et eksepsjonelt livsløp. Ayaan Hirsi Ali vokste opp i Somalia, men søkte som voksen asyl i Nederland der hun senere ble valgt inn i parlamentet. Truet på livet flyktet hun videre fra Europa til USA. Hun regnes av mange som en av vår tids modigste intellektuelle. Boken er også et portrett av en familie som blir revet fra hverandre på grunn av kulturkonflikter. Faren fornektet henne fordi hun er en frafallen fra islam, men på hans dødsleie blir de forsonet. Ayaan Hirsi Ali vil advare det amerikanske samfunnet mot å begå samme feil som hun mener Europa har gjort, nemlig å undervurdere farene ved islamsk fundamentalisme. Hun hevder islam vanskelig lar seg forene med vestlige verdier, og ser den som en trussel mot demokrati og ytringsfrihet. For å få til en vellykket integrasjon, fortsetter hun, må vi tørre å stille ubehagelige spørsmål knyttet til emner som sex, vold, penger og religion. Nomade er både en personlig og politisk bok som går rett inn i debatten om det flerkulturelle samfunnet.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2010
  Forlag Cappelen Damm
  Språk Bokmål
  ISBN 9788202337759
  Kategorier Autobiography- religious spiritual
  Kategorier Islam
  Sted USA
  Sted Somalia