Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Nordby, Terje

  Sorter etter

  Adam og Eros

  350,- 399,-

  Dramatisk mytekalender

  369,-

  Forvandlinger

  99,-
  Boken er blitt til med utgangspunkt i radioserien Forvandlinger på 26 programmer i NRK-P2 fra sommeren 1998. Forfatteren forteller om de greske mytene, om guder og helter, om mennesker og krefter. Han viser hvordan mytene har et nært og levende budskap til oss moderne mennesker. Med stikkordregister.

  Gresk mytologi

  350,- 399,-

  Kongeblod

  262,- 299,-

  Mytekalender

  481,- 549,-
  Boka inneholder ei fortelling fra mytenes verden for hver dag i september, oktober og november. Mytene, som har røtter i gresk, romersk, egyptisk, indisk og norrøn mytologi, verdensreligionene, middelalderske legender, vitenskapelige oppdagelser, litterære skikkelser og historiske hendelser, kobler vårt daglige liv til kulturhistoriens univers. Har tema- og stikkordregister.

  Mytekalender

  481,- 549,-
  Boka inneholder ei fortelling fra mytenes verden for hver dag i desember, januar og februar. Mytene, som har røtter i gresk, romersk, egyptisk, indisk og norrøn mytologi, verdensreligionene, russiske folkeeventyr, indiansk folklore, litterære skikkelser og historiske personer, kobler vårt daglige liv til kulturhistoriens univers. Har tema- og stikkordregister.

  Nordby, Terje