Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Svare, Helge

  Sorter etter

  Den gode samtalen

  169,-
  Boken gir en innføring i dialogens teori og filosofi, men handler først og fremst om dialog i praksis. Den er inspirert av dialogfilosofer som Martin Buber, Paolo Freire, Hans Skjervheim og Jürgen Habermas. Forfatteren drøfter dialogiske idealer som oppriktighet, årvåkenhet, målbevissthet, undring, respekt og kunsten å lytte. Boken gir inspirasjon, motivasjon og konkret veiledning, og er skrevet for alle som ønsker å styrke dialogen, spesielt dem som har et arbeid der dialog står sentralt. Boken inneholder forslag til konkrete øvelser og metoder. Har litteraturliste.

  Dialog er svaret på alt

  75,- 85,-

  I Sokrates' fotspor

  399,-
  Boken er særlig beregnet på studenter som skal ta examen philosophicum ved Universitetet i Oslo. Den er delt inn i 22 hovedkapitler, i samsvar med veiledningsoppgavene i studiehåndboken. Hvert kapittel tar for seg de filosofer og temaer som angis i tilsvarende veiledningsoppgave. Med tilleggskapitler, sammendrag og register. Illustrert.

  Til saken

  262,- 299,-
  Boka ser på hvordan retoriske strategier går igjen i offentlig debatt, og knytter teorier om klassisk og moderne retorikk til tanker om dialog og demokrati.

  Svare, Helge