(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Wyller, Egil A.

  Sorter etter

  Con amore

  200,- 228,-
  Dette er et festskrift til Egil A. Wyller i anledning hans 80-års dag i april 2005 med tidligere studenter og medarbeidere som bidragsytere. I tillegg har Wyller selv kommet til orde. Gjennom salmer, viser og sanger utdyper han de enkelte deler av egen filosofi på en musisk måte og viser samtidig hvor nært kunst og filosofi er knyttet sammen i hans enhetsfilosofi, i likhet med teologi og filosofi.

  Himmelharpen

  342,- 390,-

  Platonisme - henologi. Bd. 1 = Platonisme - henologi. Bd. 1 :die Antike und das lateinische Mittelalter : doppelsprachiges Textbuch

  320,-
  Tekstutvalget presenterer den filosofiske disiplinen henologi, og den åndshistoriske strømningen platonisme, som en sammenhengende tanke og tenkemåte gjennom antikken, middelalderen og frem til renessansen. Prøver fra filosofer, teologer og humanister fra det 20. århundre legges frem. Med bibliografi. Bokas tekst er dobbeltspråklig ( norsk latin gresk). Med forord på norsk og tysk.

  Tro - tanke. Bd. 1-20

  2621,- 2995,-
  Bøkene i skriftserien presenterer ved studier, oversettelser og debattinnlegg trekk ved den gresk-platonske og den jødisk-kristne åndstradisjon, dens visdom og innsikt, fra antikken til vår tid.

  Wyller, Egil A.